Vágólapra másolva!
A bajnoki címvédő Debrecen meglepetésre nem tudta legyőzni a sereghajtó és mindeddig nyeretlen Pápát a Borsodi Liga őszi szezonjának zárófordulójában. Az MTK bő húsz perc alatt szerzett három góllal könnyedén verte a Vasast, a Pécs Zalaegerszegről, a Diósgyőr Győrből, a Tatabánya  Kispestről hozta el a három pontot, míg a Ferencváros és a Kaposvár hazai pályán aratott egygólos győzelmet a Sopron, illetve a REAC ellen. 

Borsodi Liga, 15. forduló:
Lombard FC Pápa - DVSC-AVE Ásványvíz 3-3 (1-2) Pápa, 1000 néző
vezette: Megyebíró
Pápa: Dombai - Müller Zs., Facskó, Mumba, Szkukalek (Vörös, 72.) - Kincses, Lipták, Lászka, Kovrig - Homma, Nikolic (Hercegfalvi, 8.)
DVSC: Csernyánszki - Bernáth, Éger, Máté P., Halmosi - Dombi, Kiss Z., Sándor T. (Virágh, 54.), Madar - Sidibe (Ferenczi, 32.), Brnovic (Komlósi, 76.)
gól: Hercegfalvi (10.), Homma (46.), Kovrig (88.), illetve Brnovic (16.), Sidibe (23.), Ferenczi (11-esből, 68.)
kiállítva: Bernáth (73.)
sárga lap: Kovrig (67.), Lászka (79.), illetve Bernáth (25., 73.), Máté P. (87.), Halmosi (89.)

10. perc: Müller Zsolt ívelt jobbról a túlsó oldalra, Hercegfalvi mellel maga elé tette a labdát, majd a levegőben 8 m-ről jobbal nagy erővel bombázott a kapu közepébe a léc alá (1-0).

16. perc: Máté 12 m-es erős lövését Dombai bravúrral kiütötte, a jó ütemben érkező Brnovic 4 m-ről a kapuba vágta a labdát (1-1).

23. perc: Dombi ívelt be jobbról, a jó ütemben felugró Sidibe 5 m-ről a bal sarokba fejelte a labdát (1-2).

46. perc: Homma lépett ki középen, s 10 m-ről, ballal a jobb alsó sarokba helyezte a labdát (2-2).

68. perc: Ferenczi 11-esből jobbal lőtte a labdát a kapu bal oldalába (2-3).

88. perc: Máté P. és Kincses csatázott a labdáért a büntető területen belül, a játékvezető 11-est ítélt, amit Kovrig értékesített (3-3).

A nyeretlen és a veretlen csapat találkozója az első játékrészben meglepően jó játékot hozott, s a hazaiaknak sikerült meglepni a magabiztosnak tűnő bajnokcsapatot, ám a figyelmeztetés után a debreceniek feljavultak, s előnnyel vonulhattak pihenőre.

Az elszántan küzdő hazaiak nemcsak felvették a versenyt a vendégekkel, hanem helyenként jobban is játszottak, megérdemelten szereztek pontot. A találkozó botrányos körülmények között ért véget, a megvadult debreceni szurkolók székeket törtek a vendégszektorban. Megyebíró János gyengén vezette a mérkőzést, alapvető hibákat követett el.