Vágólapra másolva!
Szűcs Lajos elhagyta a Ferencváros csapatát, és két és fél évre Pápára igazolt. A válogatott kapus a nap folyamán kérte szerződése felbontását, Tepszics Ignác ügyvezető szerint azért, mert a pápai csapatnál jobb feltételeket tudnak kínálni neki.

Szűcs Lajos a délutáni edzés előtt el is búcsúzott a csapattársaitól és Gellei Imrétől, aki szomorúan vette tudomásul a kapus döntését.

"Érzékeny veszteség érte a csapatunkat, hiszen Lajos hat és fél éven keresztül az együttes meghatározó játékosa volt. Sajnos ez benne volt a levegőben, hiszen mindenki tudja, hogy milyen anyagi helyzetben van a klub, Lajos szerződésében pedig volt egy olyan pont, mely szerint, ha jobb ajánlatot kap, elmehet. Az egyik legjobb magyar kapust veszítettük el, de az élet megy tovább. Az első számú hálóőrünk mostantól Kemenes Szabolcs, a második számú pedig Komora László" - nyilatkozta a zöld-fehérek trénere a klub honlapján. Kemenes Szabolcs 19 éves, és a Charlton Athletic játékosa, csak kölcsönben szerepel a Fradiban.

Az FTC szombaton az Orosháza ellen játszik barátságos mérkőzést, ahol Rodrigo Marques de Santana és Rodrigo Barbosa Antunes Lopes személyében két brazil játékost tesztel majd a szakmai stáb.

Nem tudott gólt lőni Szűcsnek a Sopronhttp://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20051210pontokat.html?pIdx=3