Vágólapra másolva!
Kedden sajtótájékoztatón mutatták be a Borsodi Ligában szereplő FC Sopron labdarúgócsapatának olasz szakvezetőjét, Dario Bonettit és a két új futballistát, Luigi Sartort és Nicola Silvestrit.

Mindkét játékos Olaszországból érkezett. A 31 éves Sartor az AS Roma védője volt, de korábban többek között megfordult a Juventusban, az Internazionaléban és a Parmában is, 168 élvonalbeli mérkőzésén háromszor szerzett gólt. Silvestri a Serie A-ból az előző szezonban kiesett Brescia 21 esztendős támadó középpályása.

Bonetti elmondta, hogy sok jó futballista alkotja a keretet, s bízik benne, tavasszal sok örömöt fog okozni a szurkolóknak. A 45 éves szakember játékosként szerepelt a Juventus, az AC Milan és az AS Roma csapatában is. Trénerként a testvére mellett dolgozott pályaedzőként a skót Dundee együttesénél.

Az olasz futballisták mellett az ismertebb magyar játékosok közül a téli szünetben az amerikai túrán a válogatottban is bemutatkozott Rabóczki Balázs, valamint az U21-es nemzeti együttes támadója, Feczesin Róbert igazolt a Magyar Kupa címvédőjéhez.