Vágólapra másolva!
A listavezető Újpest FC kétgólos hátrányból fordítva nyert a Vasas otthonában a labdarúgó Borsodi Liga 17. fordulójában. A Tatabánya-ZTE és a REAC-Győr mérkőzésen szintén egygólos vendéggyőzelem született. A Sopron könnyedén, a Debrecen kicsit nehezebben tartotta otthon a három pontot, a forduló eddigi egyetlen döntetlenjét pedig az MTK pécsi vendégjátéka hozta.

Borsodi Liga, 17. forduló:
Csőszer FC Tatabánya Auto Trader - ZTE FC 0-1 (0-0)
Tatabánya, 3500 néző
vezette: Hanacsek
Tatabánya: Poleksic - Kerényi, Vámosi, Filó, Rajnay - Tóth Z., Balogh Z., Deme (Ngalle 80.), Hajdú - Márkus, Nagy T. (Da Silva 65.)
ZTE: Varga Z. - Kocsárdi, Csóka, Sebők V., Vasas (Koplárovics 55.) - Lendvai, Molnár B., Peric (Kaj 91.), Sebők J. - Kónya, Molnár T. (Nagy L. 54.)
gól: Nagy L. (78.)

A ZTE kapuja szinte folyamatos veszélyben forgott, mégis vendéggyőzelem született Tatabányán. A ZTE óvatosan kezdett, a szünet előtti hatalmas helyzettel azonban jelezte, hogy nyílt a mérkőzés. Szentes Lázár a támadósort erősítette a cserékkel, Nagy Lajos pedig győztes góllal hálálta meg a bizalmat, ezzel együtt a Tatabánya nem érdemelt vereséget. A forduló valószínűleg legsportszerűbb találkozóján sem sárga, sem piros lap sem került elő.

3. perc: A hazaiak szabadrúgást végezhettek el. A megpattanó labda Nagy Tamás elé perdült, ő Márkus elé tálalt, a tatabányai gólzsák 17 méteres lövése a jobb kapufa tövéről pattant ki.

5. perc: Vámosi közelről Varga kapus kézébe fejelt.

40. perc: Tíz perc alatt két hazai lehetőség. Előbb Tóth egy labdaszerzés után kevéssel lőtt mellé, majd Nagy 16 métereses bombája egy védőn megpattanva suhant el a kapufa mellett.

42. perc: Egy felpattanó labdát Kónya ollózva küldött kapura, Polekszics hatalmas bravúrral hárított.

68. perc: Sebők 25 méteres szabadrúgását hárította a hazaiak kapusa.

73. perc: Da Silva hozta magát helyzetbe, de 6 méterről elhibázta a kaput.

78. perc: Kocsárdi nagy bedobását a csereként beállt Nagy Lajos továbbította a kapuba (0-1).

83. perc: Da Silva a kapufát találta el, Márkus pedig centikkel azt is eltévesztette.