Vágólapra másolva!
A Ferencváros hazai pályán 3-1-re legyőzte a Vasas csapatát a labdarúgó Borsodi Liga 25. fordulójában. A Tatabánya otthon verte a Pécset, a REAC Sopronban, az MTK Kaposvárott, a Diósgyőr pedig a Bozsik-stadionban, a Honvéd vendégeként diadalmaskodott.

Borsodi Liga, 25. forduló
Ferencváros - Vasas 3-1 (2-0)
Üllői út, 4800 néző
v.: Sápi
Ferencváros: Kemenes - Balog Z., Tímár, Botis, Bognár - Laczkó, Lipcsei, Tőzsér (Lazic, 60.), Leandro - Bajevski (Szalai, 73.), Jovánczai
Vasas: Németh G. - Balog Zs., Tóth A., Fehér Z., Szabó O. (Molnár Z., 56.) - Rósa H., Bárányos, Kapic (Majoros, 74.), Zováth - Gyánó (Waltner, a szünetben), Csordás
gól: Bajevski (8.), Botis (33.), Jovánczai (80.), illetve Rósa H. (61.)
sárga lap: Lazic (67.), Lipcsei (82.), illetve Zováth (15.), Fehér Z. (55.)

8. perc: Leandro szerzett labdát a bal oldalon, majd remekül adott középre, Bajevski pedig 6 m-ről a kapu közepébe fejelte a labdát (1-0).

33. perc: Tőzsér jobb oldali szögletére Botis érkezett a legjobb ütemben és 7 m-ről a kapu bal oldalába fejelte a labdát (2-0).

61. perc: Zováth tálalt Rósa H. elé, aki futtából, 20 m-ről kilőtte a jobb alsó sarkot (2-1).

80. perc: egy jobb oldali szögletet követően Tímár fejelt kapura, Németh csak maga elé paskolta a labdát, így Jovánczai közvetlen közelről a hálóba lőtt (3-1).

Jól kezdett a hazai csapat és hamar meg is szerezte a vezetést, ezek után azonban átadta a területet a vendégeknek, akik a kapu előtt rendre határozatlanok voltak, így a félidő vége előtt törvényszerűen jött az újabb hazai gól.

Fordulást követően tovább támadtak az angyalföldiek és a szépítő gólt is megszerezték, ezután azonban számos helyzetet kihagytak, és pont nélkül távoztak az Üllői útról.