Vágólapra másolva!
A labdarúgó Premier League-ből kiesett West Bromwich Albion játékosáért, Gera Zoltánért  szigetországi internetes források szerint 1,75 millió fontot (674 millió forint) kínált az élvonalbeli Wigan Athletic gárdája, amit a birmingami klub nem fogadott el.

A magyar válogatott játékos iránt érdeklődik az élvonalbeli Everton, a Bolton Wanderers és az Aston Villa is. A WBA 4 millió fontos (1,54 milliárd forint) ajánlat esetén tárgyalna Gera eladásáról.

Király Gábor, a másodosztályú Crystal Palace magyar válogatott hálóőrére a Bajnokok Ligája-döntős Arsenal figyelt fel, amit megerősített Vladan Filipovic, a játékos menedzsere is. Filipovic a Sky Sports televíziós csatorna érdeklődésére azt mondta, a magyar kapus szeretne a Premier League-ben védeni. "Gábor jelenleg a nemzeti együttes Új-Zéland és Anglia elleni mérkőzéseire koncentrál, az Arsenal valóban kért információkat róla és én biztos vagyok benne, hogy hamarosan döntés születik a jövőjéről."

Az Arsenalnak jelenleg a német válogatott Jens Lehmann az elsőszámú kapusa, aki mellett a spanyol Manuel Almunia és az észt válogatott Mart Poom tagja a keretnek.