Vágólapra másolva!
A DVSC-AVE Ásványvíz labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Leandro. A brazil származású játékos - aki korábban négy szezont töltött a Ferencváros gárdájánál - három évre kötelezte el magát a bajnoki címvédő debreceni együtteshez.

A Leo becenéven is ismert válogatott futballista hétfőn csatlakozik a Szuperkupára és a BL-selejtezőre készülő hajdúságiakhoz.

"Beszéltem több barátommal is, akik azt tanácsolták, hogy a DVSC ajánlatát fogadjam el, mert itt csak a focival kell foglalkozni, nem kell azon rágódni minden hónapban, vajon megkapom-e a fizetésemet, hanem kizárólag a játékra tudok összpontosítani és ez fontos szempont egy futballista életében" - mondta a Loki hivatalos honlapjának Leandro.

"Vonzó volt számomra az is, hogy Debrecenben mindig kiváló a hangulat, ahányszor itt jártam a Ferencvárossal, megfogott a légkör, a telt ház, ami mindig feldob egy játékost meccs közben. Természetesen az sem volt mellékes, hogy hamarosan BL-selejtezőt játszik a Loki és egy labdarúgó számára mindig nagy kihívás a nemzetközi szereplés."

Szerda délután aztán újabb játékossal sikerült megegyeznie a bajnokcsapat vezetőinek, igaz, Igor Bogdanovic már az előző idényben is Debrecenben futballozott, de a BL-szereplés után Törökországba, a Genclerbirligi együtteséhez igazolt. Később mégis visszatért a civísvárosba a szerb támadó, akinek június 30-ig volt kölcsönszerződése, de mivel maradni akart Debrecenben, így tárgyalóasztalhoz ült a vezetőkkel, és ennek eredményeként három évre aláírt.

[origo] / (MTI)