Vágólapra másolva!
A ZTE FC a Magyar Kupa-győztes, bajnoki bronzérmes FC Fehérvár otthonában nyert egy góllal a labdarúgó Borsodi Liga 1. fordulójának hétfő esti mérkőzésén.

Borsodi Liga, 1. forduló:
FC Fehérvár - ZTE FC 2-3 (1-0)
Székesfehérvár, 3000 néző,
vezette: Szabó S.
Fehérvár: Sebők Zs. - Csizmadia, Kuttor, Koller, Vincze Z. - Bozic, Schwarcz, Farkas B. (Dvéri 46.), Nagy D. (Alumona 33.) - Sitku, Györök (Horváth F. 73.)
ZTE: Varga Z. - Kocsárdi, Sebők V., Botis (Ludánszki 88.), Csóka - Nagy L. (Máté P. 79.), Molnár B., Ljubojevic - Józsi, Ferenczi, Sebők J. (Waltner 81.)
gól: Sitku (45+1., 73.), illetve Ljubojevic (49.), Nagy L. (54.), Józsi (70.)
sárga lap: Ferenczi (80.)

28. perc: Nagy L. ugratta ki Ferenczit a leshatáron, a hazai játékosok tiltakozása ellenére a játékvezető továbbengedte az akciót, ám Ferenczi 6 m-ről a kilépő Sebőkbe lőtte a labdát.

45+1. perc: Györök bal oldali szögletét Sitku 6 m-ről fejelte a kapu közepébe (1-0).

49. perc: Kocsárdi jobb oldali beadását a 11-es pontnál az üresen hagyott Ljubojevic gond nélkül fejelhette a kapu jobb oldalába (1-1).

54. perc: vendégtámadás után az őrizetlenül hagyott Ferenczi önzetlenül középre játszott, az érkező Nagy Lajosnak 6 m-ről már csak be kellett passzolnia a labdát a kapu közepébe (1-2).

70. perc: Józsi ballal, 22 m-ről a bal felső sarokba csavarta a vendégek szabadrúgását (1-3).

73. perc: kapu előtti kavarodás után Sitku elé pattant a labda, aki 6 m-ről a bal felső sarokba lőtt (2-3).

A félidő első felében a vendégek veszélyeztettek többet, a fehérváriak kontrái eredménytelenek voltak. Az utolsó 10 percben "ébredt fel" a hazai csapat és sorozatos támadásai után egygólos vezetéssel térhetett pihenőre.

A szünet után még támadóbb szellemű Zalaegerszeg jött ki a pályára és gyakorlatilag negyedóra alatt a maga javára fordította az állást. Ezután a fehérváriak mindent egy lapra feltéve támadtak, ám csupán egy gólra futotta erejükből.