Vágólapra másolva!
A Honvéd 1-1-es döntetlent játszott az Újpesttel Csepelen a labdarúgó Borsodi Liga harmadik fordulójában. Az MTK hazai pályán 4-1-re legyőzte a Sopront, a találkozó legjobbja a két gólt és egy gólpasszt jegyző Hrepka Ádám volt, aki már öt találatnál tart ebben a szezonban. A Fehérvár egy 82. percben szerzett góllal mentett pontot a vendég Pécs ellen, a Kaposvár Vácon nyert, a Tatabánya magabiztosan verte a Paksot.

Borsodi Liga, 3. forduló:
FC Tatabánya - Paks 3-0 (2-0)
Tatabánya, 2500 néző
vezette: Szabó Zs.
Tatabánya: Poleksic - Bakrac, Vámosi, Filó, Rajnay - Csopaki (Dupai, 74., Mile, 81.), Necas, Gulyás, Hajdú - Kouemaha, Nagy T. (Takács M., 87.)
Paks: Kovács A. - Ambrus, Benedeczki, Horváth S., Kóczián (Barics, a szünetben) - Kiss T., Zováth (Varga L., 70.), Tamási, Báló - Buzás (Belényesi, a szünetben), Montvai
gól: Csopaki (19.), Kouemaha (44., 73.)
sárga lap: Necas (22.), Gulyás (91.), illetve Ambrus (45.), Barics (68.), Horváth S. (89.), Báló (94.), Tamási (94.)

19. perc: Necas indította Nagy Tamást a bal oldalon, aki kicselezte a rátámadó Benedeczkit, majd pontosan tálalta a labdát a jobb oldalon érkező Csopaki elé és a középpályás 5 méterről a kapu bal oldalába helyezett (1-0).

44. perc: Necas szerzett labdát az ellenfél térfelének közepén, pontosan játszott Kouemaha elé, aki 16 méterről a kapu jobb oldalába bombázott (2-0).

54. perc: Báló 22 méteres szabadrúgása a bal kapufa és a keresztléc találkozásánál csattant.

73. perc: Vámosi 50 méteres labdával ugratta ki középen Kouemahát, aki a kimozduló kapus mellett 10 méterről a bal felső sarokba bombázott (3-0).

A mérkőzés kezdetétől a Tatabánya irányította a találkozót, jellemző fölényére, hogy az első 45 percben a paksiak egyszer lőttek csak kapura.

Az első félidei játékhoz képest a szünet után a Tatabánya alaposan leengedett - ezt az is jelezte, hogy a vendégek három kapufát lőttek -, végül mégis magabiztossá sikeredett a hazaiak győzelme.