Vágólapra másolva!
Csertői Aurél, az FC Fehérvár vezetőedzője szerint csapata helyzete nehéz, de nem reménytelen a továbbjutást illetően a svájci Grasshoppers ellen a Zürichben csütörtökön 19.30-kor kezdődő labdarúgó UEFA-kupa-visszavágón. Az első felvonás Székesfehérváron 1-1-es döntetlennel zárult.

"A svájciak várják kedvezőbb helyzetből a mérkőzést, ez nem vitás, de mivel nem kaptunk ki három góllal, a mi helyzetünk sem reménytelen, csak rendkívül nehéz" - mondta Csertői. "Sajnos Koller Ákos, Vincze Zoltán és Dvéri Zsolt is kisebb sérüléssel bajlódik, mindhárman elutaznak velünk Svájcba, de csak csütörtökön dől el, hogy vállalják-e a játékot."

A szakember nem tesz különbséget fontossági szempontból a bajnokság (a Fehérvár három forduló alatt egy pontot gyűjtött) és az UEFA-kupa között. "Minden tétmeccs egyformán lényeges. Eddigi eredményeink a bajnokságban elmaradnak az előzetes várakozásoktól és a mi elképzeléseinktől is, ugyanakkor reménykedésre ad okot, hogy a teljesítményünkkel nem volt gond, csak egy kis szerencse hiányzott a sikeresebb szerepléshez. Nagyon jó lenne, ha Svájcban fordulna a kocka, és a jó játék a számunkra megfelelő eredménnyel is párosulna."