Vágólapra másolva!
A bajnoki címvédő Debrecen egy, a hajrában lőtt góllal győzött a Kaposvár vendégeként a labdarúgó Borsodi Liga negyedik fordulójának nyitómérkőzésén.

Borsodi Liga, 4. forduló
Kaposvári Rákóczi - DVSC-TEVA 1-2 (0-1)
Kaposvár, 2000 néző
v.: Vad II
Kaposvár: Milinte - Kovácsevics (Varga Z. 61.), Petrók, Kozmér, Zahorecz - Szakály P., Grúz, Vasiljevic (Huzmi 85.), Andruskó (Szakály D. 73.) - Oláh, Alves
DVSC: Csernyánszki - Bernáth (Hegedűs 56.), Komlósi, Virág, Leandro - Halmosi (Madar 36.), Kiss Z., Sándor T., Dzsudzsák - Bogdanovic (Brnovic 74.), Sidibe
gól: Andruskó (56.), illetve Bogdanovic (15.), Kiss Z. (88.)
sárga lap: Grúz (34.), Kovácsevics (57.), illetve Bernáth (47.), Virág (51.), Sidibe (55.), Hegedűs (86.)

15. perc: Sándor T. indította középen, laposan Bogdanovicot, aki jól lépett ki a védők között, és 14 m-ről, Milinte kapus mellett a bal alsó sarokba lőtt (0-1).

56. perc: Andruskó szinte helyzet nélkül szerezte meg az egyenlítő gólt, a kaposvári középpályás balról, a kaputól 27 m-re lövésre szánta el magát, a labda a jobb felső sarokban kötött ki (1-1).

88. perc: Dzsudzsák bal oldali beadása után Milinte a kapufára tolta a labdát, amely onnan kipattanva Kiss Z. elé került, a debreceni középpályás pedig 5 méterről az üres kapu továbbított (1-2).

Az első tíz perc eseménytelen játéka után a vendégek kerültek fölénybe, és egy pontos támadás végén a vezetést is megszerezték. A hazaiak sok hibával futballoztak, a legnagyobb helyzetet éppen az ő egyik játékosuk, a brazil Alves hagyta ki a félidő végén.

A szünet után nagyot változott a játék képe: a kaposváriak átvették az irányítást, egyenlítettek, és a folytatásban is lendületben maradtak. A találkozó 88. percében a Debrecen egy szerencsés góllal szerezte meg a győzelmet. A döntetlen igazságosabb lett volna.