Vágólapra másolva!
A Budapest Honvéd megszerezte első győzelmét az így még mindig nyeretlen sereghajtó REAC otthonában a labdarúgó Borsodi Liga 5. fordulójában. A hazaiak kispadján vereséggel debütált Aczél Zoltán, aki Urbán Flóriánt váltotta a rákospalotaiaknál. A Győr Tatabányán "fogadta" és győzte le két góllal a Sopront, az MTK a Paks ellen szerezte meg a három pontot.

Borsodi Liga, 5. foduló
Győri ETO FC - FC Sopron 2-0 (1-0)
Tatabánya, 2300 néző
v.: Gergely
Győr: Stevanovic - Zsók, Kovács Z., Mátyus, Hanák - Müller (Varga G., 72.), Bank, Virág - Granát, Szabó Zs. (Dudás, 90.), Tokody (Nyári, 65.)
Sopron: Rabóczki - Homei, Radu, Ibric, Munteanu - Trkulja (Cigan, 52.), Horváth A., Demjén - Szabó T., Magasföldi, Feczesin
gól: Szabó Zs. (25.), Nyári (90.)
sárga lap: Nyári (68.), Varga G. (80.), illetve Trkulja (42.), Horváth A. (86.), Magasföldi (91.)

25. perc: Tokody bal oldali szöglete után Szabó Zs. 5 m-ről fejelt a soproni kapu bal oldalába (1-0).

90. perc: a lesre játszó soproni védők közül Nyári lépett ki, elfektette Rabóczki kapust, majd 6 m-ről, laposan a jobb sarokba lőtte a labdát (2-0).

Az első félidő jelentős részében a Sopron játszott mezőnyfölényben, a győriek támadásai azonban veszélyesebbek voltak, így megérdemelten vezettek egy góllal. A második 45 perc képe megegyezett az első játékrészével, a vendégek csak helyzetekig jutottak.