Vágólapra másolva!
Az MTK idegenben 5-1-re verte a Vasas csapatát a labdarúgó Borsodi Liga hatodik fordulójában. A találkozó legjobbja a szünetben csereként beállt Németh Krisztián volt, aki mesterhármast szerzett.

Borsodi Liga, 6. forduló:
Vasas - MTK Budapest 1-5 (0-2)
Illovszky Stadion, 1500 néző
v.: Kassai
Vasas: Németh G. - Balog Zs., Unierzsky, Tóth A. (Kovács G., 51.), Pintér Z. - Kincses, Skita, Németh N., Lázok - Nagy Zs. (Nagy T., a szünetben), Kiss K. (Majoros, 66.)
MTK Budapest: Végh - Balogh B., Lambulic, Rodenbücher, Pollák - Czvitkovics (Németh K., a szünetben), Horváth L., Zabos (Pintér Á., 56.), Bori (Pál, 77.) - Kanta J., Hrepka
gól: Skita (63.), illetve Kanta J. (3.), Hrepka (28.), Németh K. (65., 81., 84.)
sárga lap: Rodenbücher (30.), Kanta J. (33.), Horváth L. (70.)

3. perc: Hrepka szerzett labdát a felezővonalnál - a fiatal támadót még lerántani sem lehetett -, majd remekül indította Kantát, aki egészen a kapuig gyalogolt, majd 12 méterről a bal alsó sarokba gurított (0-1).

28. perc: Hrepka kényszerítőzött Zabossal a 16-os vonalánál, majd a góllövőlista éllovasa a rosszul kiinduló Németh kapus fölött a kapu közepébe emelt (0-2).

63. perc: Nagy Tamás indított Skitát a bal oldalon, a fiatal csatár pedig 17 méterről kilőtte a bal felső sarkot (1-2).

65. perc: Hrepka iramodott meg a jobb oldalon, majd a középen érkező Németh Krisztián elé tálalt, aki 10 méterről a jobb sarokba gurított (1-3).

81. perc: Kanta középre tekert szabadrúgását az ötösön álló Németh Krisztián a bal felsőbe bólintotta (1-4).

84. perc: Németh Krisztián kapott labdát a jobb oldalon, majd egy igazítás után 16 méterről óriási gólt lőtt a jobb felső sarokba (1-5).

A kezdő sípszót követően azonnal letámadott a Vasas, de a közismerten jól kontrázó MTK már a harmadik percben büntetett, ez pedig jól láthatóan elvette a hazai játékosok önbizalmát, akik így semmi ellenállást nem tanúsítottak az első félidőben.

A fordulást követően nem állt le a vendégcsapat és Németh Krisztián vezetésével kiütötte Mészöly Géza együttesét.