Vágólapra másolva!
A Zalaegerszeg az utolsó tíz percben szerzett gólokkal fordított a Budapest Honvéd vendégeként Csepelen a labdarúgó Borsodi Liga 7. fordulójának záró mérkőzésén. A ZTE győzelmének köszönhetően az első helyen áll a tabellán.

Borsodi Liga, 7. forduló:
Budapest Honvéd - ZTE FC 1-2 (1-0) (videoriport nyilatkozatokkal)
Csepel, 700 néző
v.: Bede
Honvéd: Miski - Schindler, Baranyai, Benjamin, Takács Z. - Dobos, Dancs (Pomper, 76.), Schrancz (László, 58.), Mészáros - Hercegfalvi, Koós (Disztl D., 87.).
ZTE: Kampa - Kocsárdi, Sebők V., Botis, Csóka (Tóth Z., 46.) - Nagy L. (Franciskovic, 76.), Molnár, Máté, Józsi - Ferenczi, Sebők J. (Waltner, 63.).

gól: Koós (10.), illetve Franciskovic (82.), Waltner (88.)
sárga lap: Koós (31.), illetve Máté (25.)

10. perc: jobb oldali beadás után Koós előrevetődve, 4 méterről fejelt kapura, s Kampa ugyan még beleütött a labdába, de hárítania már nem sikerült (1-0).

82. perc: Tóth Z. fejelte középre a labdát, a hazai védők nem tudtak felszabadítani, így Franciskovic középről, 14 méterről könnyedén kilőhette a bal alsó sarkot (1-1).

88. perc: hazai szögletet követően kontratámadást vezetett a ZTE,és a 11-es pont tájékára felívelt labdát Waltner fejjel a kapujából késve kimozduló Miskit megelőzve a bal alsó sarokba továbbította (1-2).

Alacsony színvonalú első félidőt produkált a két csapat, többnyire a két 16-os között folyt a játék, a kapuk alig kerültek veszélybe. A második játékrészben a Zalaegerszeg valamivel többet tett a sikerért, és bár a mérkőzés színvonala továbbra is elég gyenge volt, megérdemelten szerezte meg a három pontot a vendégcsapat a kapura teljesen veszélytelen Honvéd ideiglenes otthonában.