Vágólapra másolva!
Az FC Fehérvár egy góllal nyert a listavezető MTK Budapest otthonában a labdarúgó Borsodi Liga 11. fordulójának péntek esti mérkőzésén. A hat alapemberük nélkül pályára lépő házigazdák ebben a szezonban először szenvedtek vereséget a Hidegkuti-stadionban. A vendégek kispadján először ült a horvát Marijan Vlak.

Borsodi Liga, 11. forduló:
MTK Budapest - FC Fehérvár 0-1 (0-0)
Hidegkuti-stadion, 1000 néző
v: Szabó S.
MTK: Végh - Balogh, Lambulic, Rodenbücher, Pollák - Bori (Pátkai, 77.), Lipcsei, Bonifert (Selei, 70.), Czvitkovics - Pál, Simon Attila (Simon András, 62.).
Fehérvár: Sebők - Csizmadia, Kuttor, Kocsis, Mohl - Nagy (Lattenstein, 91.), Dvéri (Julinho, 73.), Farkas, Terjék - Horváth (Dajic, 76.), Sitku.
gól: Dvéri (57.)
sárga lap: Mohl (9.), Kocsis (50.), Farkas (65.), Terjék (80.)

26. perc: Pollák 20 méteres lövése után Sebők a léc fölé ütötte a labdát.

44. perc: jobb oldali beadást követően a röviden kifejelt labdát Mohl 18 méterről kapásból rálőtte, Végh vetődve hárított.

57. perc: Dvéri hozta előre a labdát, majd 25 méterről a bal felső sarokba bombázott (0-1).

Kényelmes tempóban kezdtek a csapatok, kiegyenlített, eseménytelen küzdelem folyt a pályán. A félidő közepétől valamivel élénkebb lett a játék, mindkét csapat vezetett ígéretes támadásokat, de gól nem született. A második 45 percben sem volt nagy különbség a csapatok között, Dvéri bombagóljának köszönhetően a fehérváriak szerezték meg a három pontot.

Dvéri Zsolt, Marian Vlak és Garami József a találkozó után a helyszínen nyilatkozott az [origo]-nak - tekintse meg a felvételt!