Vágólapra másolva!
Péntek délután 17 óra óta több ezren rótták le kegyeletüket a Bozsik Stadionban kialakított emlékhelyen Puskás Ferenc, az Aranycsapat legendás labdarúgója előtt tisztelegve.

A szurkolók a Budapest Honvéd székháza előtt "Öcsi" legjobb barátja, Bozsik József márványtáblája mellett gyújtották meg a gyász mécseseit. A kegyhelyhez folyamatosan érkeztek a szurkolók.

A Budapest Honvéd szimpatizánsai a salakos edzőpályára és Bozsik márványtáblájánál is mécsesekből írták ki az elhunyt legenda nevét: PUSKÁS. A kegyeleti helyet fekete lobogó alatt alakították ki, Puskás Ferenc arcképe körül több száz virágot helyeztek, sokan hoztak koszorút is.

Több mint százan emlékeztek néma főhajtással a Magyar Labdarúgó Szövetség székháza előtt is, ahol három emelet magas Puskás-képet állítottak fel, melyet fekete gyászkeretbe foglaltak. A Himnusz eléneklése után a szövetség vezetői, korábbi szövetségi kapitányok, egykori és jelenlegi játékosok, klubvezetők, megyei szövetségi vezetők, az MLSZ munkatársai, újságírók és szurkolók rótták le kegyeletüket. A megemlékezés ezt követően a Puskás Stadionban folytatódott, ahol Kisteleki István MLSZ-elnök 79 szál virágból készített csokrot helyezett el a magyar válogatott centenáriumi emlékművénél.