Vágólapra másolva!
Nincs még vége a 2005 ősze tartó soproni futballkomédiának, az élvonalban szereplő futballcsapatnál ugyanis szűk másfél év alatt kilencedik alkalommal kerül sor edzőváltásra. A hétvégi, Debrecen elleni, hazai pályán elszenvedett 6-1-es vereség után ugyanis Selymes Tibor benyújtotta lemondását. Az erdélyi szakember harmadszor bukott meg együttesénél, amelyet a bajnokság végéig Csertői Aurél irányít.

"Már a Magyar Kupában is szégyenkeztünk. Hazai pályán és idegenben is kikaptunk a Diósgyőrtől, s aztán következett a szombati debreceni meccs. Jól indult a találkozó, hiszen 1-0-ra vezettünk, s akkor még nem gondoltuk, hogy átgázol rajtunk a Loki, de bekövetkezett a tragédia, mégpedig azért, mert több játékos, köztük a válogatott Horváth András és a román Homei kritikán alul futballozott. Tulajdonképpen csupán a 18 éves Birtalan Botonddal lehettem elégedett. Értékelhetetlen teljesítményt nyújtott a csapat, s a súlyos vereség után erkölcsi kötelességemnek éreztem lemondásom benyújtását. Hogy mi lesz a továbbiakban, nem tudom, erről a tulajdonos dönt" - nyilatkozta Selymes a Kisalföldnek.

A tulajdonos, Marius L. Vizer elfogadta az erdélyi szakember lemondását, egyúttal bejelentette, hogy a bajnokság végéig Csertői Aurél irányítja az együttest.