Vágólapra másolva!
A Zalaegerszeg hazai pályán egy góllal nyert a Fehérvár ellen a labdarúgó Borsodi Liga 16. fordulójában. A péntek esti találkozón Kuttor Attila, a fehérváriak korábbi válogatott védője pályafutása 500. bajnoki mérkőzésén lépett pályára.

Borsodi Liga, 16. forduló
Zalaegerszegi TE - FC Fehérvár 2-1 (2-1)
Zalaegerszeg, 5000 néző
vezette: Bede F. (ifj. Tóth, Ring)
ZTE: Varga Z. - Kocsárdi, Botis, Csóka, Máté - Nagy L. (Tóth Z., 77.), Ljubojevic, Molnár B., Józsi (Simonfalvi, 92.) - Ferenczi, Sebők J. (Franciskovic, 83.)
Fehérvár: Sebők Zs. - Vadász (Nagy D., 63.), Csizmadia, Kuttor, Mohl - Fekete, Julinho, Dvéri, Terjék (Horváth F., 67.) - Sitku, Dajic (Alumona, 80.)
gól: Nagy L. (29.), Ferenczi (38.), illetve Sitku (10., 11-esből)
sárga lap: Sebők J. (10.), Ferenczi (13.), Botis (54.), illetve Fekete (21.), Kuttor (92.)

10. perc: Dvéri végzett el szabadrúgást 19 méterre a kaputól. Lövése után a labda lepattant a sorfalban felugró Sebők J. kezéről, a játékvezető tizenegyest ítélt. A büntetőt Sitku a jobb alsó sarokba lőtte (0-1).

29. perc: Máté futott le az alapvonalig a bal oldalon, beadása után Nagy 3 méterről fejelte a labdát a hálóba (1-1).

39. perc: Nagy Lajos jobboldali beadása után Kuttorról pattant le a labda, melyet sem a fehérvári kapus nem vett fel, sem a védők nem rúgták el, így a közbeugró Ferenczi a kapuba továbbított (2-1).

72. perc: Sebők J. éles szögből laposan lőtt, Sebők Zs. vetődve megfogta a labdát.

A mérkőzés elején vezetést szereztek a fehérváriak, a folytatásban a házigazdák birtokolták többet a labdát, veszélyesebb támadásokat vezettek ellenfelüknél és megérdemelten fordítottak a feszült hangulatú első félidőben. A második 45 perc kiegyenlített küzdelmet hozott, az első játékrésznél visszafogottabb tempóban. Mindkét oldalon sokat színészkedtek, reklamáltak a játékosok, az eredmény nem változott.