Vágólapra másolva!
Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya három nap alatt három külföldön szereplő jelöltjének bajnoki mérkőzését nézi meg.  Szombaton Vanczák Vilmost, vasárnap Bodor Boldizsárt, hétfőn Hajnal Tamást figyeli majd a szakvezető.

"Kinevezésem után megígértem, hogy ha alkalmam lesz rá, meglátogatom külföldön szereplő futballistáinkat, hogy személyesen győződjek meg a formájukról - mondta Várhidi. "Most először Belgiumba megyek, ahol a St.Truiden - Mons-Bergen mérkőzésen Vanczák Vilmos játékára leszek kíváncsi. Ezután Hollandia következik, ahol a Roda-PSV Eindhoven találkozót nézem meg Bodor Boldizsár miatt. Hétfőn Németországban a Kaiserslautern-Karlsruhe meccs Hajnal Tamás kapcsán érdekel."

A válogatott keret tagjai február 4-én, vasárnap délután találkoznak a Margitszigeten a Thermal Hotel Danubiusban, s aznap utaznak el Ciprusra, ahol 6-án, kedden a vendéglátók legjobbjai lesznek az ellenfelek, majd szerdán a villámtorna első napi eredményeitől függően Bulgária, vagy Lettország következik.