Vágólapra másolva!
Kiesett az élvonalból a Pécs, miután döntetlent játszott a másik búcsúzó, a Vác otthonában a labdarúgó Borsodi Liga 30., utolsó fordulójában. A szintén veszélyeztetett Győri ETO 4-0-ra legázolta a Diósgyőrt, míg a REAC 2-2-es döntetlent ért el Fehérvárott. A bajnok Debrecen otthon verte a Sopront 2-1-re.

Borsodi Liga, 30. forduló:
Dunakanyar-Vác - PMFC-Pécs Plaza 1-1 (0-0)
Vác, 400 néző
v.: Berger
Vác: Köteles - Makrai, Kovács P., Balogh, Dudás - Csopaki (Bozori, a szünetben), Farkas (Lázár, a szünetben), Vén, Rusvay - Palásthy, Kulcsár T. (Szabó, 55.)
Pécs: Sólyom - Sipos, Szabados, Dienes, Szekeres - Lukács (Wittrédi, 63.), Pavicevic (Győri, 71.), Lantos (Horváth, 57.), Kulcsár Á. - Szatmári, Sztipánovics
gól: Bozori (83.), illetve Horváth (72.)
sárga lap: Farkas (25.), Palásthy (66.), Makrai (67.), illetve Pavicevic (63.), Szabados (68.)

8. perc: 22 méterről ígéretes helyzetből Palásthy végzett el szabadrúgást, ám a sorfalba lőtte a labdát.

15 . perc: Kulcsár Á. szögletét Lantos kapura fejelte, Köteles kapus késve mozdult, ám Csopaki a gólvonalról kifejelte a labdát.

72. perc: két cserejátékos vezetéshez juttatta a pécsi együttes: Wittrédi beadása a becsúszó Baloghról Horváthoz került, aki néhány lépésről a kapu jobb alsó sarkába gurított (0-1).

83. perc: Bozori a 16-oson belül tört kapura és kissé kisodródva, 7 méterről a pécsi kapuba talált (1-1).

Az élvonalbeli tagság megtartása miatt eleinte a PMFC többet támadott, ám mindkét csapat nagy gondot fordított a védekezésre. Az alacsony színvonalú mérkőzésen az első félidőben nem született gól .

A folytatásban is a Pécs támadott többet, s a második játékrész közepén meg is szerezte a vezetést, de nem tudta megőrizni az előnyét, mert a lelkesen játszó Bozori egyenlített, eloszlatva a vendégek bennmaradási reményét.