Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligája májusban véget ért szezonjában a PSV Eindhoven egészen a negyeddöntőig menetelt, s a holland csapatban többször is lehetőséget kapott Fehér Csaba, a magyar válogatott korábbi védője. A középpályásként is bevethető 32 esztendős játékos az [origo]-nak adott videointerjújában arról is beszélt, hogy a BL-ben hiába játszott az Arsenal vagy épp a Liverpool ellen, számára akkor is az a csúcs, amikor a nemzeti csapatban futballozik - ahonnan viszont mellőzi őt a fiatalitásra "felesküdött" Várhidi Péter szövetségi kapitány.

"A válogatottság továbbra is kiemelt szerepet játszik az életemben, sajnálom, hogy jelen pillanatban nem tartozom a kerethez, de nem adtam fel azt az álmomat, hogy újra címeres mezben játszhassak. Mondom ezt annak tudatában, hogy nagyszerű érzés az Arsenal vagy a Liverpool ellen futballozni, de igazi értéke számomra a válogatottban való szereplésnek van. Bár tudom, nem csak én, hanem Dárdai Pálon át Lőw Zsoltig nagyon sokan vannak ezzel így" - mondta Fehér Csaba.

A hollandiai idényéről is mesélt: "A bajnokság első felében próbáltam bebizonyítani, hogy helyem van Ronald Koeman csapatában, és tudok olyan színvonalon focizni, mint aki az én posztomon játszik. Az idény vége felé már rendszeresen lehetőséget kaptam a Bajnokok Ligájában és a bajnokságban is. Aztán jött a sajnálatos sérülésem, s talán nem a legjobb szezonom volt, de nem vagyok elégedetlen, hiszen végül bajnokok lettünk, és egy éven keresztül magas szakmai képzésben részesültem."

S hogy mit vár a következő szezontól, és mi a - további - véleménye a válogatottról Fehérnek? Megtudhatja, ha megtekinti videónkat!


Pénteken az AEK Athénban futballozó Tőzsér Dániel szavait hallgathatják!