Vágólapra másolva!
Kilenc új játékossal, a főtámogatóval meghosszabbított szerződéssel és a bajnoki cím megszerzésének reményében várja az NB I-es rajtot az Újpest labdarúgócsapata.

A DHL Express sajtótájékoztató keretében hosszabbította meg egy évvel az eredetileg februárban kötött megállapodást, így az elmúlt évek viszonylatában továbbra is az egyik legnagyobb szponzor a Megyeri úton. A szerződés részleteit nem hozták nyilvánosságra. Joe Böröcz, a DHL Express marketing és kereskedelmi igazgatója elmondta, a támogatás eredményességét nem a helyezésben, hanem a növekvő nézőszámban szeretnék mérni. Hozzátette: reméli több multinacionális cég is beszáll a magyar labdarúgásba, az MLSZ-nek pedig azt üzente, ehhez tervezhetőbbé kell tenni a versenynaptárt, mert jelenleg fordulóról fordulóra változik, hogy pénteken, vasárnap vagy hétfőn játszik-e a csapat.

Kovács Péter tulajdonos jelezte, az elmúlt évek viszonylagos sikertelenségének egyik oka, hogy nem kívántak tovább nyújtózkodni, mint a takaró ért. Két éve vállalta, hogy gazdaságilag stabilizálja a klub helyzetét, ez már megtörtént, így a megerősített csapat célkitűzése, hogy utolsó pillanatig versenyben legyen a bajnoki címért.

Az Újpest még nem kapta meg a tavaly szerzett ezüstéremért járó prémiumot a szövetségtől, ezért ebben az ügyben jogi lépéseket tervez.

Az Újpest új játékosai: Dombai András, Foxi Kethevoama (közép-afrikai köztársaságbeli), Li Do Kvon (dél-koreai), Paulus Roiha (finn), Pető Tamás, Rajczi Péter (kölcsönből vissza), Regedei Csaba, Sasa Radulovic (ausztrál), Sadjo Haman (kameruni).