Vágólapra másolva!
Az első félidőben ugyan nem lőtt gólt, mégis fölényes győzelmet aratott hazai pályán a Debrecen a Kaposvár felett a labdarúgó Soproni Liga hatodik fordulójában, a címvédő ezzel pontszámban beérte a listavezető Honvédot, a következő körben éppen egymás ellen játszik a két alakulat. A Paksnak jót tett az ultimátum, mert 3-0-ra legyőzte a Nyíregyházát, a Tatabányán viszont az edzőváltás sem segített, mert 7-0-s zakóval távozott Fehérvárról. A Sopron a REAC ellen megszerezte idénybeli első hazai diadalát, az MTK két pontot hagyott Siófokon, míg a nyugati rangadón nem bírt egymással a ZTE és a Győr.

Soproni Liga, 6. forduló:
DVSC-TEVA - Gabona Trans-Kaposvár 4-0 (0-0)
Debrecen, 5500 néző
v.: Sulyok
Debrecen: Balogh J. - Kiss Z. (Dombi, 76.), Komlósi, Mészáros, Sidibe - Demjén (Kerekes, a szünetben), Vukmir, Leandro, Dzsudzsák - Rudolf (Sándor T., 61.), Kouemaha.
Kaposvár: Milinte - Grúz, Petrók, Zahorecz, Pintér A. - Maróti (Szakály D., 78.), Suljic (Mező, 78.), Vasiljevic, Szakály P. - Oláh (Graszl N., 88.), Alves.
gól: Kerekes (46.), Kouemaha (48.), Sándor T. (69.), Leandro (73.)
sárga lap: Dzsudzsák (49.), Rudolf (55.), Dombi (87.), illetve Vasiljevic (56.), Zahorecz (82.)

A hőségben a csapatok sok hibával kezdték a mérkőzést. Meglepetésre inkább a vendégek erőltették a támadásokat az első félidő nagy részében. A kissé indiszponált hazai gárda komoly helyzetig sem jutott el a fegyelmezetten futballozó kaposváriak ellen.

A fordulás után két gyors találattal és több óriási helyzettel jelezte a bajnokcsapat, hogy mindenképpen otthon akarja tartani a három pontot. Sándor bombagólja végképp elvette a visszaeső Kaposvár kedvét a játéktól. A hazai együttes második félidei nagy fölényét nem is tükrözi hűen a végeredmény.