Vágólapra másolva!
A Rába ETO 1982-ben és 1983-ban bajnoki címet nyert labdarúgócsapatának tagjait és Verebes Józsefet, a gárda egykori sikeredzőjét köszönti a hétvégén a város és a klub. A sajtótájékoztatón Bolla Péter városi kabinetfőnök kifejtette, újra futball-láz van Győrött és a környéken. A régi időkhöz hasonlóan vidékről is sokan érkeznek a hétvégi ünnepi megemlékezésre.

Pálfalvi Gábor, a szervezőbizottság elnöke elmondta: szombaton délelőtt a Richter Teremben jubileumi emlékkiállítás nyílik, és zártkörű gálaműsorral köszöntik a résztvevőket. Délután viszont mindenki előtt nyitva áll a stadion kapuja.

Az ETO aranycsapatából valamennyi játékos részt vesz az ünnepségen, a többségük pályára is lép majd a magyar öregfiúk-válogatott ellen. Újra összeáll a legendás Kovács - Csonka, Hlagyvik, Mile, Magyar - Hannich, Póczik, Burcsa - Szabó, Szentes, Hajszán tizenegy.

http://www.youtube.com/v/5qgNhhx9oX8


Rába ETO - Ferencváros 3-3 (1983)

"Ez volt a legszebb időszak a Rába ETO életében. Rengeteg néző járt a mérkőzésekre, a klub hatalmas bevételekre tett szert. Mivel a játékosoknak kifizethető prémium összege korlátozott volt, ebből a pénzből más szakosztályainkat finanszíroztuk, amelyek jó eredményekkel hálálták meg. Kívánom, hogy hasonló sikerekben legyen része az utódoknak is!" - jelentette ki a szervezőbizottság tagja, Szániel János, aki akkoriban a klub elnöke volt.

http://www.youtube.com/v/xkMZPtrwza4


Emlékezetes csata a Manchester United ellen (UEFA-kupa, 1984-85)

A délutáni programra érvényes belépők elővételben az interneten, illetve szeptember 22-én 12 órától a stadionban vásárolhatók (természetesen a megvásárolt idei bérletek érvényesek a találkozóra).

A szombati rendezvény programja:
13.00: A győri ovifociklub, valamint az ETO előkészítő, serdülő- és ifjúsági csapatainak bemutatója
14.30: Rába ETO - öregfiúk-válogatott mérkőzés. A kezdőrúgást Arie Haan, az egykori holland válogatott labdarúgó végzi el, aki a Standard Liége színeiben a BEK-ben játszott az ETO ellen.
16.00: Győri ETO FC - Fehérvár FC NB I-es mérkőzés