Vágólapra másolva!
Hat forduló után kilenc megszerzett ponttal mindössze a hetedik helyet foglalja el a Ferencváros labdarúgócsapata a másodosztály Keleti csoportjában. Az [origo] megkérdezte a tapasztaltakról Csank János vezetőedzőt.

"Ha Kecskemét mezben menne ki a csapat, már vezetné pár ponttal a bajnokságot. Sajnos a meccseinket mindig közvetítik, az ellenfeleknek így könnyű készülni belőlünk. Rohadt nehéz játszani így" - vélte Csank, aki felemlegette, hogy a Nyugati csoport Felcsút-Haladás rangadója nem kerül például a képernyőre.

"Nem szoktam a játékvezetővel foglalkozni, de most már kell" - nyilatkozta a mester, aki szerint lassan tendencia, hogy a Ferencváros ellen fújnak.

"Javult a játékunk, van erőnk, a kapott gólokat sajnos mindig olyan szituáció előzte meg, amely egyéni hibából, figyelmetlenségből eredt."


"Nagyon kellemesen csalódtam a közönségben, hasonló, amit Diósgyőrben tapasztaltam. Teljesen mindegy mi volt az eredmény, a lelátó ott volt a csapat mellett. 'Veletek vagyunk' - kiabálták akkor is, amikor sittre álltunk"

A szakember szerint nincs még veszve semmi, ha továbbra is megmarad az alkotólégkör, a csapat képes lesz a feljutásra.