Vágólapra másolva!
A Paks az utolsó percekben lőtt két góllal mentett pontot a Győr otthonában a labdarúgó Soproni Liga 11. fordulójában. Parádézott a címvédő Debrecen, amely három ponttal és 4-0-s diadallal távozott a REAC otthonából. A ZTE is vezetett Nyíregyházán, ám a vendéglátók fordítottak. A Tatabánya kétszer is előnyhöz jutott a Siófok ellen, a meccs vége mégis döntetlen lett, a hazaiak tehát még mindig nyeretlenek az első osztályban. A listavezető Budapest Honvéd hazai pályán kapott ki a Kaposvártól, míg a Diósgyőr Sopronban szerezte meg első győzelmét.

Soproni Liga, 11. forduló:
Győri ETO FC - Paksi FC 3-3 (1-0)
Győr, 4000 néző
v: Arany
Győr: Stevanovic - Bank (Bogdanovics, 30.), Stark, Supic, Völgyi - Nikolov, Jäkl, Józsi, Tokody (Kovács Z., 67.) - Bajzát, Brnovic (Varga R., 88.).
Paks: Kovács A. - Zováth, Salamon, Éger, Hanák - Kiss T. (Balaskó, 46.), Heffler, Horváth S. (Tamási, 73.), Buzás (Böde, 68.) - Tököli, Márkus.
gól: Nikolov (9.), Völgyi (61.), Bogdanovics (67.), illetve Tököli (53.), Balaskó (87. - 11-esből), Márkus (91.)
sárga lap: Stevanovic (89.), illetve Balaskó (80.)

Az első félidőben végig az ETO uralta a játékot, a helyzetei közül egyet kihasznált, Bajzát lövésénél pedig a felső léc mentette meg a paksi kaput az újabb góltól.

A szünet után gyorsan egyenlített a Paks, majd az addig kicsit kényelmes Győr rátett egy lapáttal, s könnyedén szerzett kétgólos vezetést. A vendégek azonban nem adták fel, a hajrában előbb büntetőből szépítettek, majd egy óriási védelmi hiba után egyenlítettek is.

A játék képe alapján a hazai csapat közelebb állt a győzelemhez.