Vágólapra másolva!
Noha a Győr két góllal is vezetett a listavezető Budapest Honvéd otthonában, végül egy ponttal távozott a Bozsik Stadionból a labdarúgó Soproni Liga 12. fordulójában. A címvédő Debrecen a kameruni Dorge R. Kouemaha mesternégyesével legyőzte a Sopront.

Soproni Liga 12. forduló:
Budapest Honvéd - Győri ETO FC 2-2 (0-1)
Bozsik Stadion, 3680 néző
vezette: Berger
Honvéd: Tóth I. - Schindler, Benjamin, Smiljanic, Tóth B. (Magasföldi 58.) - Berdó (Abass 31.), Genito, Bárányos, Ivancsics (Vincze Z. a szünetben) - Hercegfalvi, Ábrahám
Győr: Stevanovic - Müller (Koltai 76.), Stark, Supic, Völgyi (Varga R. 65.) - Nikolov, Jäkl, Kovács Z., Józsi - Bogdanovic, Bajzát (Brnovic 90.)
gól: Hercegfalvi (58.), Vincze Z. (88.), illetve Bajzát (36., 54.)
sárga lap: Smiljanic (60.), Magasföldi (78.), illetve Bajzát (24.), Supic (88.)

Ahogy az várható volt, a Honvéd lépett fel kezdeményezőbben, ugyanakkor semmiféle veszélyt nem jelentett a vendégek kapujára, míg a Győr az első játékrész végén egyetlen valamire való támadásából vezetést szerzett.

A folytatásban sem változott a játék képe, a kispestiek továbbra is ötlettelenül futballoztak, a Győr pedig második kontrájából ismét eredményes volt. A listavezető csak ezt követően kezdett el úgy játszani, ahogy az elvárható tőle, ennek eredményeként pedig megérdemelten kiegyenlített.