Vágólapra másolva!
A házigazda Győr több mint egy félidőn át emberhátrányban játszva három gólt is tudott rúgni a vendég Újpestnek, így végül 4-2-re legyőzte a fővárosi csapatot a Soproni Liga 13. fordulójának szombati játéknapján. A Paks kétgólos hátrányból mentett pontot hazai pályán a Diósgyőr ellen, míg az MTK hajrában lőtt góljainak köszönhetően tudott nyerni a Tatabánya vendégeként.

Soproni Liga, 13. forduló:
Győri ETO FC - Újpest FC 4-2 (1-1)
Győr, 3500 néző
v.: Arany
Győr: Stevanovic - Bank, Stark, Kovács Z., Varga R. - Nikolov, Jäkl, Józsi (Müller, 76.), Völgyi (Tokody, 69.) - Bogdanovic (Koltai, 61.), Bajzát
Újpest: Balajcza - Vermes (Nagy O., 75.), Korcsmár, Böjte, Sadjo - Sándor Gy., Habi (Densill, 88.), Foxi, Radulovic (Kovács Z., 52.) - Dourandi, Tisza
gól: Völgyi (8.), Bajzát (47., 67.), Tokody (90.), illetve Sándor Gy. (37.), Kovács Z. (53.)
sárga lap: Völgyi (36.), Kovács Z. (64.), illetve Sadjo (33.), Radulovic (45.)
piros lap: Nikolov (43.)

Kiegyenlített első félidőt produkáltak a csapatok, amelyben két bombagól is született. A házigazdák szereztek vezetést még a játékrész elején, aztán sikerült az Újpestnek egyenlítenie. A hajrában Nikolovot utánrúgásért kiállította Arany játékvezető.

A folytatásban ismét előnyhöz jutott a hazai csapat, az Újpest megint "válaszolt", de az emberhátrányban futballozó Győr nem adta fel, és újabb gólokat lőtt. Izgalmas, változatos mérkőzésen a zöld-fehérek remekül használták ki gólhelyzeteiket, így sikerült megszerezniük a három pontot.