Vágólapra másolva!
Gól nélküli döntetlennel végződött a Fehérvár és a címvédő Debrecen mérkőzése a labdarúgó Soproni Liga 13. fordulójában.

Soproni Liga, 13. forduló:
FC Fehérvár - DVSC-TEVA 0-0
Székesfehérvár, 862 néző
v.: Vad
Fehérvár: Sebők - Mészáros A., Koller, Horváth G., Mohl - Simek, Dvéri, Csobánki, Farkas B. - Sitku, Dajic.
DVSC: Csernyánszki - Bernáth (Kerekes Zs., 46.), Komlósi, Mészáros N., Sidibe - Dombi (Rezes, 76.), Kiss Z., Vukmir, Dzsudzsák (Sándor T., 46.) - Kouemaha, Leandro.
sárga lap: Csobánki (37., 82.), Sitku (62.), Dvéri (72.), illetve Leandro (55.)
kiállítva: Csobánki (82.)

Mérsékelt iramú mérkőzésen mindkét csapat a biztonsági játékra törekedett, a kapuk csak ritkán forogtak veszélyben. Az első félidőben három helyzetet lehetett feljegyezni, Sitku közeli próbálkozását Csernányszki védte, a balhátvéd poszjáról előretörő Sidibe nem sokkal helyezett a bal alsó sarok mellé, míg Dajic az ötösről becsúszva terelte a labdát centikkel a kapu mellé.


Nyilatkozatok a lefújás után

Szünet után kicsit felpörgette a mérkőzést a DVSC, Miroslav Beranek behozta Sándor Tamást és Kerekest is, de Kouemaha oldalhálóban landoló lövésén kívül mást nem tudott felmutatni a címvédő. A hazaiak szereztek ugyan egy gólt, de Sitku hiába fejelt a hálóba Csernyánszki hibája után, Vad II játékvezető - a tévéfelvételek alapján tévesen - annulálta a találatot.

Így maradt a 0-0, ami azt jelenti, hogy a Fehérvár négy vereség után szerzett ismét pontot, míg a Debrecen három diadal után kissé lefékezett, ezzel a harmadik helyre került a tabellán.