Vágólapra másolva!
Hivatalossá vált, hogy Dzsudzsák Balázs, a bajnoki címvédő DVSC-TEVA válogatott labdarúgója januárban csatlakozik a PSV Eindhoven együtteséhez.

A holland csapat vezetői csütörtökön délután juttatták el azt a faxot a debreceni klubhoz, melyben közlik: élnek opciós jogukkal, azaz nem várnak nyárig, hanem máris a soraikban akarják tudni a középpályást.

"Körülbelül másfél hete tudtam meg, hogy mennem kell. A PSV vezetői egy olyan speciális edzésprogramot írtak elő nekem, amely főleg labdás feladatokon alapul. Ez azért is fontos, mert náluk nincs szünet a bajnokságban, és így könnyebben be tudok majd illeszkedni.

Nagyon örülök, hogy végre döntés született ebben az ügyben. Innentől kezdve csak rajtam múlik minden, remélem, minél hamarabb játéklehetőséghez jutok" - nyilatkozta Dzsudzsák, aki szombaton repül Hollandiába.

Dzsudzsák - akit az elmúlt év legjobbjává választottak a Soproni Ligában - októberben 2013. június 30-ig szóló szerződést kötött a holland bajnokkal.

A PSV 18 fordulót követően vezeti az ottani pontvadászatot, az UEFA-kupában a legjobb 32 között pedig a svéd Helsingborgsszal találkozik.