Vágólapra másolva!
A címvédő Debrecen három góllal legyőzte a szomszédvár Nyíregyházát a labdarúgó Soproni Liga 24. fordulójában. Székesfehérvárott megszakadt a Győr 21 meccses veretlenségi sorozata, a Diósgyőr hazai pályán 0-2-ről mentett pontot a Tatabánya ellen, míg az Újpest a Megyeri úton végzett 4-4-re a REAC-cal.

Soproni Liga, 24. forduló:
DVSC-TEVA - Nyíregyháza 4-1 (2-0)
Debrecen, 4000 néző
v.: Bede
DVSC-TEVA: Poleksic - Bíró, Komlósi, Mészáros, Takács Z. - Kiss Z., Huszák (Dombi, 59.), Leandro, Czvitkovics (Szakály, 76.) - Kerekes, Kouemaha (Rudolf, 62.)
Nyíregyháza: Illyés - Zaleh, Bagoly, Mboussi, Ambrusz - Ramos, Hegedűs (Zabos, a szünetben), Miskolczi, Vukadinovic (George, 24.) - Lippai (Minczér, 73.), Dosso
gól: Huszák (25.), Takács (44.), Bagoly (72., öngól), Leandro (84., 11-esből), illetve Bagoly (51., 11-esből)
sárga lap: Bíró (87.), illetve Mboussi (41.), Bagoly (82.)

A hullámzó játékot hozott első játékrész végén megérdemelten vezetett a hazai csapat, amely több helyzetet dolgozott ki riválisánál és ezek közül kettőt értékesíteni is tudott.

A fordulás után - Bagoly büntetőjével - gyorsan szépített a Nyíregyháza, amely ettől kissé felbátorodott, de támadásai rendre eredménytelenül zárultak.

A hajrához közeledve aztán ismét Bagoly vált főszereplővé: előbb öngólt vétett, majd "összehozott" a hazaiaknak egy 11-est, s ezzel el is dőlt a mérkőzés.