Vágólapra másolva!
A Győr idegenben két góllal legyőzte a Diósgyőrt a labdarúgó Soproni Liga 30., utolsó fordulójában, ezzel - mivel az Újpest kikapott Debrecenben - megszerezte a bronzérmet. A nyugat-magyarországi együttes harmadik helyének köszönhetően minden bizonnyal a következő szezonban indulhat az UEFA-kupában, ugyanis a Magyar Kupa-döntő jövő szerdai visszavágóján csodának kellene történnie Debrecenben, hogy a Budapest Honvéd ledolgozza hétgólos hátrányát, s ezáltal a fővárosi együttes vívja ki a nemzetközi kupaszereplés lehetőségét.

Soproni Liga, 30. forduló:
DVTK-Borsodi - Győri ETO 1-3 (0-1)
Diósgyőr, 5000 néző
v.: Bede
DVTK: Köteles - Mogyorósi (Lipusz, 56.), Sebők V., Hegedűs Gy., Elek - Kamber, Vitelki (Vida, 81.), Pintér Z., Pelecaci - Homma (Szélpál, a szünetben), Simon A.
Győr: Stevanovic (Varga Z., 84.) - Bank, Stark, Supic, Völgyi - Nikolov, Jäkl, Józsi (Kiss M., 82.), Böőr - Bajzát, Brnovic (Koltai, 60.)
gól: Kamber (86.), illetve Böőr (43.), Brnovic (55.), Bajzát (76.)
sárga lap: Vitelki (71.), illetve Supic (20.), Kiss M. (90.)

A kezdés előtt búcsúztatták el az aktív pályafutását befejező diósgyőri Vitelki Zoltánt, aki 38 éves korában, 196 élvonalbeli mérkőzéssel a háta mögött akasztja szögre futballcipőjét.

Kitűnően kezdtek a csapatok, de lendületük csak negyedóráig tartott. A győriek egy védelmi hiba után jutottak vezetéshez, ezt a szünet után megérdemelten növelték újabb két találattal.

A hazaiak tompának bizonyultak, ötlet és elképzelés nélkül kísérleteztek, így nem tudták megkérdőjelezni a motiváltan futballozó győriek dolgát.