Vágólapra másolva!
Várhatóan egy edzői team irányítja majd a jövőben az utánpótlás válogatottakat - erről a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) közleményben számolt be.

A szövetség vezetése, miután áttekintette az utánpótlás válogatottak ide szereplését és hátralévő feladatait, a következő javaslatot terjeszti az elnökség legközelebbi, szeptember 25-i ülése elé: tekintettel arra, hogy a korosztályos válogatottak utolsó idei tétmérkőzésére október 25-én kerül sor, az MLSZ az ezt követő első, október 30-án esedékes elnökségi ülésén döntsön a Londonig tartó olimpiai ciklusra vonatkozóan az utánpótlás-válogatottak szövetségi edzőinek személyéről.

Tekintettel az U18-as, U19-es, U20-as és U21-es (olimpiai) csapatok egymással szorosan összefüggő feladataira, ezen korosztályok szakmai irányítását 2012-ig egy edzői team felállításával kívánja megoldani a szövetség.

A közlemény kiemeli, hogy ebben az edzői csoportban helyet kap majd Sisa Tibor, aki az U19-es válogatott élén Európa-bajnoki bronzérmet nyert, ellenben a csapatban nem lesz ott Várhidi Péter, korábbi szövetségi kapitány.