Vágólapra másolva!
Erwin Koeman szövetségi kapitány szerint bosszantó vereséget szenvedett Izraelben a magyar labdarúgó-válogatott, melynek javulnia kell az Albánia elleni világbajnoki selejtezőig.

"Az volt a legbosszantóbb, hogy sok lehetőségünk adódott, több, mint a hazaiaknak, de ezekből egyetlen gólt sem tudtunk szerezni" - mondta a magyar szövetség honlapjának a holland szakember az 1-0-s hazai győzelemmel végződött szerdai Tel-Aviv-i találkozó után. "A vereség hozzátartozik a sporthoz, de mivel az albánok ellen már tétre megy a játék, mindenkinek el kell gondolkoznia azon, hogy mit csinált rosszul."

A világranglista 43. helyén álló magyar csapat a szakvezető szerint nem játszott rosszabbul riválisánál, ám a támadások utolsó fázisban rendre rosszul döntöttek, vagy rosszul passzoltak játékosai. A kapitány szerint néhány esetben a játék hiánya volt ennek az oka.

"Sok szempontból volt tanulságos ez a meccs, többek között a keret összetételét illetően is. Valamennyi játékosnak törekednie kell arra, hogy klubjában a lehető legtöbbet játsszon, mert ennek hiánya is látszott ezen a barátságos összecsapáson" - mondta Erwin Koeman, akinek irányításával - négy győzelem és három döntetlen mellett - második vereségét szenvedte el a magyar csapat.

A válogatott legközelebb március 28-án Albániában lép pályára vb-selejtezőn.