Vágólapra másolva!
Noha a magyar labdarúgó-válogatott szabadnapos a június 6-i és 10-i játéknapokon, s még barátságos mérkőzésen sem lép pályára, Erwin Koeman szövetségi kapitány június 1. és 3. között mégis háromnapos edzőtábort tart Telkiben.

Ennek oka, hogy a holland szakember nem szeretné, ha a legutóbbi, április 1-jén Málta ellen lejátszott találkozó után legközelebb csak az augusztus 12-i barátságos magyar-román előtt találkozzon játékosaival.

Nem titkolt cél az is, hogy a futballisták mielőbb megismerjék azokat a körülményeket, amelyek a vadonatúj, május 2-án átadott edzőközpontban várnak rájuk, illetve ők is személyesen teszteljék a világszínvonalúnak tartott létesítményt.

További válogatottal kapcsolatos hír, hogy a vb-selejtezőkön nyújtott eredmények hatására igen szép számban fogynak a soron következő három mérkőzésre szóló bérletek: négy nap alatt a kijelölt kapuk mögötti szektorokba érvényes 10 ezer belépő több mint egyötöde elkelt.

Az értékesítéssel megbízott Ibusz csütörtök délutáni tájékoztatása szerint a fővároson kívül főleg Szegeden, Esztergomban és Miskolcon fogynak jól a forgalomba hozott jegyek. A 7500 forintos jegyek az augusztusi, románok elleni barátságos és a szeptemberi, svédek és portugálok elleni vb-selejtezőkre szólnak. Akik csak egy-egy találkozóra szeretnének belépőt vásárolni, azok ezt várhatóan július 1-je után tehetik meg.

A magyarok hat meccsen szerzett 13 pontjukkal második helyen állnak vb-selejtezős csoportjukban az egy meccsel kevesebbet játszott, de szintén 13 pontos dánok mögött.