Vágólapra másolva!
Valószínűleg a Bobby Davison távozása után ideiglenesen kinevezett Craig Short marad a Ferencváros edzője, munkáját pedig a yorkshire-i Star újság értesülése szerint egy elsősorban az utánpótlásképzésben tapasztalt szakember, Ron Reid segíti majd.

Reid eddig a - szintén Kevin Mc Cabe tulajdonában lévő - Sheffield United akadémiáját irányította, angol lapértesülések szerint azonban sheffieldben már bejelentették, hogy a Ferencvároshoz távozik, ahol az utánpótlás mellett a felnőttcsapat szakmai munkáját is felügyeli majd.

Valószínűleg hivatalosan ő lesz a vezetőedző is, hiszen Craig Shorttal szemben neki megvan az ehhez szükséges képesítése, a csapat összeállítása viszont továbbra Short feladata lesz, vagyis gyakorlatilag ő marad az edző.

Futballistaként Reid a Chesterfield, a York City és a Boston United csapatainál játszott csatárként. Később ő szerezte meg az első ueafás A licencet Angliában, de csak kisebb felnőttcsapatoknál dolgozott, a Bury és Oldham együttesénél Neil Warnock segítője volt. Elsősorban az utánpótlásképzésben szerzett nevet magának, és már májusban felmerült, hogy szerepet vállal a Ferencvárosnál.

Craig Shortot Bobby Davison október végi távozása után bízták meg a vezetőedzői feladatok ellátásával az őszi idény végéig. Short azóta többször is jelezte, hogy szívesen folytatná a megkezdett munkát, és jelenleg is végzi az ehhez szükséges pro-licences tanfolyamot.

Az [origo] december 5-én megkérdezte az olvasókat, hogy szerintük kinek kéne lennie a Ferencváros edzőjének. A nyolc választható lehetőség közül Short az utolsó helyen végzett az eddigi 11264 szavazat mindössze 3,5 százalékát begyűjtve.