Vágólapra másolva!
Egyéves szerződést kötne Justin Haberrel a Ferencváros labdarúgócsapata. A máltai válogatott kapus ezt a Times of Malta című internetes portálon nyilatkozta. Haber korábban kölcsönben már szerepelt a magyar együttesben.

"Craig Short, a Ferencváros új edzője szeretné, ha visszatérnék a csapathoz. Ügynököm már felvette a kapcsolatot a menedzserrel, illetve a Sheffield United vezetőivel, hogy átbeszéljék a lehetőségeket" - nyilatkozta Haber a Times of Malta internetes oldalán. A kapus ősszel kölcsönben már szerepelt a Fradiban, jelenleg az anyaegyesület, s szintén Kevin McCabe tulajdonában lévő Sheffield United játékosa.

Haber elmondta, balszerencséje volt, hogy kisebb sérüléssel bajlódott, amíg Magyarországon tartózkodott, de így is pályára léphetett több mérkőzésen, többek között az Újpest elleni rangadón is. "Pályafutásom során még sohasem láttam nagyobb rivalizálást, mint amit a Fradi-Újpest meccsnél tapasztaltam."

A máltai lap szerint a Ferencváros, hasonlóan a tavalyi évhez, ezúttal is Máltára utazik majd edzőtáborba, várhatóan január utolsó hetében.