Vágólapra másolva!
 

Előnyös, ha fiatal kora ellenére már van sportvezetői tapasztalata, emellett öltözzön divatosan, személye pedig keltse fel a bulvársajtó érdeklődését. Jöjjön végre egy sármőr MLSZ-elnök, aki a magánéletéről megjelenő pikáns hírekkel is rá tudja irányítani a figyelmet a magyar labdarúgásra. Ha ön szerint ilyen elnök kell, ide kattintson!

Ebben a pozícióban az előadói képességek a legfontosabbak, hiszen az MLSZ-elnökének legfőbb feladata a reprezentáció. Könnyen kifoghatja a szelet a kötekedők vitorlájából, ha a világirodalomból kölcsönzött idézetekkel tud riposztozni egy-egy éles helyzetben. Ha pedig sikerül olyan embert találni, akinek - elsősorban a becsület témakörében megfogalmazott - szentenciáit egykor egy ország figyelte rokonszenvvel, a hitelességgel biztosan nem lesz probléma. Ha ön szerint ilyen elnök kell, ide kattintson!

Az ideális MLSZ-elnök különösen jó kommunikációs képességekkel van megáldva, ugyanakkor sportban is maradandót alkotott korábban, vagyis nem lehet ráfogni, hogy csak a megnyerő stílusával adja el magát. Dinamikus, tettre kész, nyelveket beszél, jó benyomást tesz férfiakra és nőkre egyaránt, adott esetben politikai kapcsolatait is tudja kamatoztatni. Ha ön szerint ilyen elnök kell, ide kattintson!

A legfontosabb az, hogy a leendő elnök ne ossza meg a közvéleményt, minden szurkolóban kellemes élményeket idézzen fel már az is, ha csak meghallja a hangját. Szívesen látnánk végre egy olyan vezetőt, akinek élvezet olvasni a nyilatkozatait - legyen intelligens, szellemes, a focihoz jól értő, mégis kívülállóként érkező ember, aki emiatt nem tartozik semmilyen érdekcsoporthoz. Ha ezeket mind elmondhatja magáról, akkor még az sem baj, ha egyelőre sem a sportvezetéshez, sem az üzleti élethez nem ért. Ha ön szerint ilyen elnök kell, ide kattintson!