Vágólapra másolva!
Kedden még mindkét edzést Tornyi Barnabás tartotta a Diósgyőrnél, de a Soproni Liga utolsó helyén álló csapat trénerét az Észak-Magyarország című napilap szerint hamarosan felmenthetik a munkavégzés alól.

Tornyi Barnabás kedden két edzés közt tárgyalt Nagy Bélával, a DVTK-t működtető gazdasági társaság ügyvezető igazgatójával, de az edző menesztése nem került szóba.

A Diósgyőr Tornyi érkezése óta hat forduló alatt egy pontot szerzett, a táblázat utolsó helyén áll, a még bentmaradást jelentő 14. helytől kilenc pont válaszja el.

Mindezek ellenére a legutóbbi, Vasas elleni vereséget követően Tornyi világossá tette, hogy nem akar lemondani, mert még lát esélyt a kitűzött célok elérésére.

A csapat sorsa tehát Nagy Béla kezében van, az ügyvezető igazgató ugyanakkor várhatóan nem meneszti a trénert, hanem felmenti a munkavégzés alól. Ennek értelmében Tornyi megkapná a fizetését szerződése lejártáig, de munkát nem végezhetne, a csapat irányítását pedig Tóth László sportigazgató venné át - írja a Nemzeti Sport.

Az [origo] mepróbálta elérni Tornyi Barnabást, de az edző telefonja ki volt kapcsolva.