Vágólapra másolva!
Egyelőre nem fogták bent, de ha nem javul súlyos szemgyulladása, kórházba kerülhet Kiprich József. Az egykori kiváló válogatott labdarúgó jelenleg a másodosztályú Gyirmót edzője, a vasárnapi bajnokin azonban nem ülhet le a kispadra sem.

"Sajnos nem javult a helyzet, sőt inkább romlott. Nem tudom kinyitni a szemem, mert annyira szúr, hogy meg lehet tőle őrülni. A kórházban szerencsére nem fogtak ott, de ha vasárnapi nem javul a szemem, akkor befektetnek" - nyilatkozta a Gyirmót hivatalos honlapján.

Kiprich elmondta, orvosa szerint egy baktérium támadta meg a szemét. "Sajnos fertőző a gyulladás, így nem mehetek ki a házból. Kétféle szemcseppet kaptam, amelyeket felváltva kell a szemembe csepegtetni óránként. Ezen kívül kétfajta tablettát és kalciumot is szednem kell."

A szakember se a válogatott mérkőzést nem látta, de a csapat edzését nem tudja vezényelni, így nem lehet ott vasárnapi, Kaposvölgye elleni hazai bajnokin sem.

"Jelen állás szerint kicsi a valószínűsége, hogy vasárnap a kispadon lehetek, de ha egy kis esély is van rá, akkor mindenképpen menni akarok. Nincs gond egyébként, a klub vezetőivel és Boros Lukács pályaedzővel óránként beszélünk, mindenről tudok, csak nem tudok ott lenni. Most csak abban bízhatok, hogy nélkülem is megnyerik a fiúk a vasárnapi mérkőzést."