Vágólapra másolva!
A Ferencváros ötgólos sikert aratott Rákospalotán a labdarúgó Magyar Kupa negyedik fordulójának a szerdai játéknapján.

Magyar Kupa, 4. forduló (a 16 közé jutásért):
REAC (II. osztályú) - Ferencváros 0-5 (0-3)
REAC:
Somogyi - Tóth M., Gulyás, Cseri, Olasz - Ferencz, Dancs (Dinka, 66.), Gáspár (Maczó, 84.), Borsi (Szabó, 54.) - Menyhárt, Mészáros.
Ferencváros: Haber - Adriano (Fitos, 71.), Csizmadia (Dragóner, 65.), Rodenbücher - Tóth, Maróti, Rósa (Kulcsár, 46.), Józsi - Morales, Heinz, Miljkovic
gól: Morales (21.), Rósa (29.), Miljkovic (38., 55.), Józsi (61.)

Az egykori ferencvárosi játékos, Mátyus János a REAC szakvezetőjeként a mérkőzésről a következőket mondta: "Nagy lehetőséget kaptak a játékosaim, hogy a Ferencváros ellen játszhattak. Csak az első gólig tartottuk jól magunkat, utána összezavarodtunk, talán túl nagy falat volt még az FTC a fiatal játékosaimnak. Titokban bíztam azért a továbbjutásban, de ettől messze voltunk."

"Nyugodtan, megfontoltan játszottunk, a REAC nem fogott ki jó napot, így egyértelmű volt a fölényünk. Élvezték a játékosaim a játékot, megérdemelten léptünk egyet előre. Most volt ennyi különbség a két együttes között, nem forgott veszélyben a továbbjutásunk" - értékelte a találkozót az FTC honlapján a zöld-fehérek edzője, Prukner László.