Vágólapra másolva!
Hivatalosan sportszerűtlen viselkedésért állította ki a játékvezető Zoran Supicot, a Lombard Pápa védőjét a Gyirmót ellen, aki azzal harcolta ki magának a piros lapot, hogy a nemi szervét mutogatta az ellenfél szurkolóinak.

Az eset a szerdai kupameccs 76. percében történt, amikor a Gyirmót honlapjának online közvetítése szerint Supic egy szerelést követően a nemi szervét mutogatta a hazai nézőknek, amiért Németh játékvezető kiállította.

A pepsifoci.hu szerint a Sport TV-ben a REAC-FTC meccsen szakértőként szereplő Puhl Sándor, akit korábban négyszer is a világ legjobb játékvezetőjének választották, azt mondta az esettel kapcsolatban, a bíró jogosan állította ki a szerb játékost.

A meccsen összesen három kiállításra került sor, a Gyirmotból egy, a Pápából két játékos küldött le a játékvezető, végül büntetőkkel jutott tovább az élvonalbeli csapat.

Supicot két meccsre tiltotta el a fegyelmi bizottság, hozzá hasonlóan a debreceni Luis Ramos és a dunaharaszti Wágner András Gusztáv is két kupatalálkozót kénytelen kihagyni. A pápai Dlusztus András és a gyirmóti Pirka Tamás egymeccses eltiltást kaptak.