Vágólapra másolva!
Tomislav Sivic, az Újpestet 4-3-ra legyőző Kecskemét edzője nem tudja, mi történt csapatával az utolsó öt percben, amikor két gólt is szerzett az ellenfél, de reméli, ezt a szintet a folytatásban nem adja lejjebb csapata. Mészöly Géza, az újpestiek edzője sajnálta, hogy a három szerzett gól ellenére csapata pont nélkül maradt, de örült, hogy fiai nem adták fel.

Sivic szerint jól játszott a Kecskemét, annak ellenére, hogy az utolsó öt percben, 4-1-es előnynél két gólt is rúgott az Újpest, szorossá téve a lefutottnak tűnő meccset, az edző azt mondta, nem tudja, mi történt a hajrában.

A Kecskemét Sivic szerint nagyobb különbséggel is nyerhetett volna, de több helyzetet is elpuskázott a hazai csapat, Francis Litsingi például az üres kapu fölé emelt hat méterről. "Majdnem elájultam, nem tudom, hogy sikerült neki" - nyilatkozta az esettel kapcsolatban a szerb edző a Sport Tv-nek, aki úgy látja, ez a fontos győzelem elfeledtetheti a negatívumokat, és reméli, csapata nem adja az Újpest elleni szintnél lejjebb a folytatásban.

Mészöly Géza, az Újpest edzője dicsérte csapatát, amiért nem adta fel többgólos hátrányban sem, de sajnálta, hogy csak az utolsó húsz percben, két fiatal, Barczi Dávid és Simon Krisztián pályára lépése után kezdett el futballozni az Újpest, valamint, hogy a három rúgott gól nem ért pontot. Mészöly szerint a csapatot megzavarta, hogy Szokol sérülése miatt védőt kellett cserélnie, és a gyenge napot kifogó Takács teljesítményén is meglátszott, hogy betegségből tért vissza.