Vágólapra másolva!
Múlt heti veresége után a listavezető Videoton 4-1-re győzött Kaposváron a labdarúgó NB I 13. fordulójának szombati játéknapján.

Fradi-bukta, Videoton-siker - eredmények, tabella

NB I, 13. forduló:
Kaposvári Rákóczi - Videoton FC 1-4 (0-3)
Kaposvár, 3000 néző, v.: Andó-Szabó
gól: Oláh (77.), illetve Alves (2., 22., előbbit 11-esből), Vasiljevic (12.), Elek (67.)
kiállítva: Zsók (89.)
sárga lap: Peric (25.)
Kaposvár: Milinte - Okuka (Godslove, 83.), Petrók, Zsók, Kovácsevics - Pedro (Kulcsár K., 57.), Hegedűs - Pavlovic, Oláh, Balázs B. - Peric (Szepessy, 78.)
Videoton: Bozovic - Lázár, Lipták, Vaskó, Andic - Farkas B. - Sándor Gy. (Mutumba, 73.), Elek, Vasiljevic (Szakály D., a szünetben), Polonkai - Alves (Nikolic, 61.)

A listavezető büntetőből szerzett góllal már a második percben vezetést szerzett, egy nagy védelmi hibát követően pedig tíz perccel később tovább növelte előnyét. A kaposváriak csak mezőnyben tudtak egyenrangú ellenfelei lenni a vendégeknek, miközben a piros-kékek egy újabb helyzet értékesítésével már szünetig eldöntötték a három pont sorsát.

A folytatásban a vendégek szereztek újabb gólt, de a jól küzdő kaposváriak szépíteni tudtak és a találkozó utolsó részében több ígéretes támadást is vezettek. A 89. percben Zsók szándékosan Nikolic után csúszott, amiért a játékvezető azonnal kiállította. Az éllovas a vártnál is magabiztosabban győzött az őszi szezon első felében kiválóan teljesítő somogyiak otthonában.