Vágólapra másolva!
A debreceni klubtulajdonos, Szima Gábor anyját szidta a vasárnap esti mérkőzésen a csapat szurkolóinak egy csoportja, ami miatt a vezérdrukkerek közleményben kértek bocsánatot a vállalkozótól, írja a Haon.hu. 

Pethe Tamás, a a Loki Szurkolók Egyesületének elnöke szerint az váltotta ki az indulatokat a Szolnok ellen 4-0-ra megnyert meccsen, hogy a biztonsági szolgálat felszólította a B szektor szurkolóit: lejjebb helyezzék el az egyik zászlójukat. Ezt követően fogott bele egy kisebb csoport a klubelnök anyját szidalmazó rigmusba, amely miatt a csapat három vezérszurkolója az alábbi közleményben követte meg Szimát.

"Tisztelt Szima Gábor Úr! Mi, mint a tábor vezetői szeretnénk nyilvánosan bocsánatot kérni az Önt ért durva, verbális inzultusért, melyet nem vezető szerepet betöltő szurkolótársunk kezdett el. Sajnos hibáztunk, hogy nem tudtuk időben leállítani a becsmérlő rigmust. A megtörtént eseményekre nem mentség, de az intézkedő személyek rendszeresen az Ön személyes utasítására hivatkoznak, amikor a szurkolókat hátrányosan érintő intézkedést kívánnak foganatosítani. A jobbítás reményében bízunk benne, hogy a közeljövőben lehetőséget tud biztosítani arra, hogy személyesen is elnézést kérjünk, és tisztázhassuk azokat a félreértésre okot adó dolgokat, amelyek érdemtelenül ide vezettek. Tisztelettel: Pethe Tamás, Komáromi Gábor, Nagy Balázs"