Vágólapra másolva!
A második Zalaegerszeg 2-1-re kikapott Kaposváron a labdarúgó Monicomp Liga 16. fordulójának szombati játéknapján, így a listavezető Videoton növelte előnyét, hogy mennyire, az a Ferencváros keddi mérkőzésétől függ. Az első gólra fél percet sem kellett várni, a végeredmény már a 13. percre kialakult.

Monicomp Liga, 16. forduló:
Kaposvári Rákóczi - ZTE FC 2-1 (2-1)
Kaposvár, 2000 néző, v.: Fábián
gól: Oláh (11.), Peric (13.), illetve Simon A. (1.)
sárga lap: Hegedűs (16.), Okuka (28.), illetve Varga R. (12.), Kamber (22.), Rajcomar (26.)
Kaposvár: Milinte - Okuka, Grúz, Zsók, Gujic (Jawad, a szünetben) - Pedro, Hegedűs (Szepessy, 69.) - Balázs B., Oláh, Pavlovic - Peric (Kulcsár K., 85.)
ZTE: Vlaszák - Kocsárdi (Turcsik, 70.), Miljatovic, Varga R., Panikvar - Szalai, Horváth A. (Delic, 63.), Kamber, Illés (Bogunovic, 82.) - Simon A., Rajcomar

A 16. forduló rangadóján a vendégek a középkezdés után már a 14. másodpercben vezetést szereztek, de a Kaposvár bő tíz perc alatt megfordította az eredményt. A közönség jó iramú, lendületes játékot láthatott, a somogyiak futószalagon alakították ki helyzeteiket, de minden lehetőséget kihagytak.

A második félidőben mindkét csapat nyílt sisakkal támadott, a játékosok azonban még a legnagyobb ziccereket is elpuskázták. A látottak alapján a kaposváriak rászolgáltak a győzelemre, így pontszámban utolérték az ősszel jól szereplő Zalaegerszeget.