Vágólapra másolva!
Egervári Sándor öt helyen változtatott a magyar válogatott Hollandia elleni kezdőcsapatán, az amszterdami mérkőzésen a Puskás-stadionban csereként beállt Vadócz Krisztián mellett Fülöp Márton, Lázár Pál, Pintér Ádám és Priskin Tamás is az első perctől a pályán lesz.

Azt lehetett tudni, hogy Egervári két helyen biztosan változtatni fog, hiszen Elek Ákosra és Lipták Zoltánra eltiltás miatt nem számíthatott.

A kezdőcsapat végül öt helyen módosult, kikerült a kapuból például az első gólnál hibázó Király Gábor, a középpályán pedig új duónak kell megoldania a védőfeladatokat, Vadócz Krisztián már a Puskás-stadionban is kapott egy félidőt, Pintér Ádám viszont csak a kispadon ült a budapesti meccsen.

A védelemben Juhász Roland mellett a pénteken jobbhátvédet játszó Vanczák Vilmos lesz a másik belső védő, így Lázár Pál lesz a jobbhátvéd. Elöl is lesz némi változtatás, Rudolf Gergely Priskin Tamás személyében kapott egy csatártársat maga mellé.

A magyar válogatott kezdőcsapata: Fülöp - Lázár, Vanczák, Juhász, Laczkó - Gera, Pintér Á., Vadócz, Dzsudzsák - Rudolf, Priskin.