Vágólapra másolva!
A kiesés ellen küzdő Siófok meglepetésre győzött a címvédő Debrecen otthonában a labdarúgó Monicomp Liga 23. fordulójában. A bajnok 0-0-nál büntetőt hibázott, majd tíz emberrel küzdve 0-3-rl majdnem pontot mentett.

Monicomp Liga, 23. forduló:
DVSC-TEVA - BFC Siófok 2-3 (0-2)
Debrecen, 3500 néző
v.: Iványi
DVSC: Verpecz - Bernáth (Kabát 80.), Komlósi, Mijadinoski, Mardare (Dombi 72.) - Czvitkovics, Varga J., Bódi, Yannick - Salami (Simac a szünetben), Coulibaly
Siófok: Molnár P. - Mogyorósi, Graszl, Fehér, Novák - Lukács (Ludánszki 91.), Kecskés, Tusori, Melczer - Homma (Csordás 81.), Délczeg (Csermelyi 72.)
gól: Coulibaly (55.), Bódi (59.), illetve Délczeg (14.), Homma (45+1.), Tusori (52.)
kiállítva: Mijadinoski (45+1.)
sárga lap: Mardare (16.), Varga J. (30.), illetve Délczeg (8.), Graszl (58.)

Az első félidőben két góllal büntette meg a 11-est hibázó és pontatlanul játszó hazaiakat a végig szervezetten küzdő siófoki gárda. A Debrecen Mijadinoski piros lapja után - utolsó emberként lerántotta a kiugrani készülő Hommát - még nehezebb helyzetbe hozta magát a játékrész végén.

Gyorsan háromra növelte előnyét a Siófok a folytatásban, de a magasabb fokozatra kapcsoló bajnokcsapat két találatot szerezve életben tartotta reményét a pontszerzésre. Erre több mint fél órája volt a piros-fehéreknek, ám mivel újabb gól nem született, első bajnoki hazai vereségüket szenvedték el a szezonban.