Vágólapra másolva!
Kondás Elemér lett a bajnoki címvédő Debreceni VSC labdarúgócsapatának új vezetőedzője. A 47 éves szakember - aki eddig a klub második csapatát irányította - a szombaton lemondott cseh Zdenek Scasnyt váltja a DVSC-TEVA kispadján. A tréner megbízása a szezon végéig szól.

A Civishir.hu hétfői beszámolója szerint a 47 éves szakember - aki eddig a klub második csapatát irányította - a szombaton lemondott cseh Zdenek Scasnyt váltja a DVSC-TEVA kispadján. A tréner megbízása a szezon végéig szól.

Kondás Elemér tavaly, az együttes korábbi sikeredzőjével, Herczeg Andrással egy évfolyamon szerzett pro licences diplomát. A felnőtt csapatnál Szentes Lázár edzősködése alatt dolgozott.

Scasny decemberben érkezett a hajdúsági együtteshez, de irányításával a csapat a Monicomp Ligában mindössze egy győzelmet és három döntetlent ért el, ugyanakkor három vereséget szenvedett. A Ligakupában a döntőben kapott ki a Pakstól, a Magyar Kupától pedig a Kecskemét a nyolcaddöntőben búcsúztatta a gárdát, amely a bajnokságban a hatodik, így jelen állás szerint nem indulhat nemzetközi kupában.

Az eddigi edzőváltások a Monicomp Liga 2010/11-es idényében:
szeptember 27./október 13. - Kecskeméti TE-ERECO: Urbányi István helyett Tomislav Sivic
október 4./18. - Szolnoki MÁV FC: Vágó Attila helyett Simon Antal
október 6./7. - Vasas: Giovanni Dellacasa helyett Komjáti András
október 16./17. - Szombathelyi Haladás: Csertői Aurél helyett Aczél Zoltán
november 13./17./január 1. - Budapest Honvéd: Massimo Morales helyett Szalai László, majd Supka Attila
december 20./30. - DVSC-TEVA: Herczeg András helyett Zdenek Scasny
március 6./7. - Győri ETO: Pintér Attila helyett Csertői Aurél
április 16., 18. - DVSC-TEVA: Zdenek Scasny helyett Kondás Elemér.