Vágólapra másolva!
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Szabics Imre és Korcsmár Zsolt játékát is személyesen nézi meg. Erről maga a szakember számolt be a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapján vezetett blogjában.

"Jelenleg éppen két mérkőzés ciklus között vagyunk félúton, és bár jelenleg nem túl látványos háttérmunka zajlik nálunk, ettől még bőven van tennivalónk, az egész stáb mozgásban van" - írta Egervári Sándor, aki szerint mindenki a Svédország elleni meccsről beszél, de előtte Luxemburggal, San Marinóval és Izlanddal is játszik a válogatott, és véleménye szerint egyik ellenfelet sem szabad félvállról venni.

A szövetségi kapitány és stábja folyamatosan figyeli a hazai bajnokikat, és amikor tehetik, a légiósok formáját is a helyszínen mérik fel.

"Az egyik osztrák bajnokin Szabics Imrét nézte meg Kenyeres Imre és Csábi József. Kollégáim rendkívül pozitívan számoltak be a játékáról, ezért úgy határoztam, a következő hetekben személyesen is meggyőződöm a formájáról. Május elején pedig Oslóba utazom, hogy Korcsmár Zsolt játékát figyeljem, az utóbbi időben felőle is nagyon jó hírek érkeztek" - írta blogjában Egervári Sándor.

A magyar válogatott június harmadikán Luxemburgban, június hetedikén San Marinóban vendégszerepel, augusztus tizedikén Izlandot fogadja, a svédek elleni hazai meccset pedig szeptember másodikén játssza.